Instängd i en vecka

Jag är fortfarande förkyld och det blir inte bättre, igår och idag har nog varit värsta dagarna hittills. Halsen gör ont, snuvan och hostan har kommit och gör att jag inte kan sova. Det var länge sedan jag var riktigt förkyld, men mina minnen från förra hösten och vintern gör sig snabbt påmind. Jag orkar inte med att vara förkyld jämt, så jag hoppas innerligt att det dröjer tills nästa gång. Hösten och vinter är värsta tiden för förkylningar då människor är inomhus större tiden och som gör spridningen av virus lättare.

Nu har jag snart varit instängd i lägenheten i 7 dagar och det börjar gå mig på nerverna. De första dagarna var värst då jag längtade ut i sommarvärmen, det blev deprimerande och riktigt jobbigt. Jag har suttit framför tv’n och käkat onyttigt, så dåligt att jag verkligen blivit riktigt risig i magen, och då blir jag inte mindre deppig. Jag har börjat sova bort dagarna och istället varit uppe på nätterna när det är mörkt ute, det känns mindre jobbigt då. Nu har det börjat att regna så det är mindre trist att vara inne.

De sista dagarna har jag börjat äta lite bättre, men det är mest fil, flingor och smörgås, några riktiga måltider orkar jag inte med. Aptiten är dålig som sig bör när man är sjuk och det är så lätt att vara slarvig och äta sånt som jag inte tål. Jag får se om jag är frisk nog att jobba på måndag, att komma tillbaka till livet hade varit roligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: