Hemma igen

Nu har jag varit hemma två dagar efter min lilla road trip. Resan har gått bra och det var skönt att få komma iväg. Jag har hunnit med att hälsa på 2 av mina 3 syskon, och vi har haft jättekul.

Tyvär fick jag mig också en förkylning, och jag har nu suttit framför tv’n och ätit mat som jag egentligen inte borde ätit. Tack vare det har jag blivit dålig i magen så nu är livet inte lika roligt. Just nu orkar jag inte bry mig så jag kommer fortsätta äta mindre bra saker. Till middag blir det vanliga svenska pannkakor med sylt, jag har fått igång suget efter sötsaker igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: