Road Trip

Jag ska ta några dagar och köra en sväng med husbilen, hälsa på bekanta och se hur det ser ut bortom kommungränsen. Jag har stressat sönder mig själv idag och jag har inte hunnit något. Just nu bloggar jag lite, samtidigt som jag betalar räkningar och försöker packa. Vi får se om jag hinner skriva några rader längs vägen, eller om jag har fullt upp hela tiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: