Varma mackor

Att äta smörgåsar till middag är inte rätt, men om man värmer mackorna så kan ingen klaga. Makrill i tomatsås är perfekt att ha på varma mackor, sås och fyllning i ett. Ganska mycket fett i en sådan fiskburk, men det går oftast bra. Osten tar jag det lite lugnt med, och så är den bara 17%. In i ugnen så de blir så där härligt frasiga, denna gången hade jag också tomat på. Serveras med lite pizzakrydda och redigt med mjölk, gott!

2 Responses to Varma mackor

 1. skriver:

  Hej
  Har du problem med ost?
  Jag har CD och reagerar på mat ibland men inte alltid.
  Har inte ”lärt mig” än vad min mage reagerar på annat än mycket feta rätter.
  A

  • Jag och Crohns skriver:

   Hejsan!

   Jag äter ost dagligen och jag har inte förknippat något problem med det, men jag äter inte så mycket och oftast mager ost. Jag känner också att det är feta rätter som får mig att bli dålig, men ibland klarar jag det bra någon enstaka gång. När jag väl kommit i ett skov spelar det ingen roll vad jag äter. Som sagt har jag också svårt att veta vad jag inte klara av, förutom det uppenbara som fett, alkohol och andra onyttigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: