Tillbaka i stugan

Idag är jag tillbaka i sommarstugan och det är ett fantastiskt fint väder. Jag känner att energin börjar hitta tillbaka, och jag har faktiskt gjort något idag. Hela förmiddagen har jag varit nere på stranden, båten har jag äntligen skrubbat och sjösatt. Jag har också testat mitt nya snorkel-set, en liten skräckfyld simtur, jag är inte en van snorklare kan jag tillägga. Ibland är livet ganska bra och jag trivs verkligen här ute i ingenstans. Nu blir det en kopp kaffe och lite läsning.

Snorkel-set

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: