Kalprotektin

Jag är hemma från den härliga avkopplingen i sommarstugan, men jag sover fortfarande mycket och känner mig trött och seg. Idag har jag i alla fall varit på gymmet och kört igenom hela kroppen, det var jobbigt och trögt men ack så behövlig. Jag kom på att helkroppspass fungerar bra på semestern när träningen blir oregelbunden. Idag landade mina provsvar i brevlådan som jag tog i juni, de vanliga blodproverna var bra, och kalprotektin-provet hade gott ner till 144, vilket är mycket bra, under 100 anses som normalt tror jag. Kanske är det Vita Biosa som gjort tarmen bättre och att proverna blivit så bra. Men nu är det ju en månad sedan jag tog proverna och den senaste tidens fest och dåliga matvanor har inte gjort det bättre. Jag tror jag ska köpa mig en ny flaska Vita Biosa och sikta på att dricka det istället för alkohol.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: