Äntligen semester!

Nu har jag börjat min semester, och det fruktansvärt skönt. Tyvär blev festen i helgen något som gjorde mig rätt risig, men jag har i alla fall tid att återhämta mig. Just nu sitter jag i sommarstugan och äter ostkaka med en kopp kaffe, livet börjar ljusna igen :) Tidigare i eftermiddags var jag ute och fiskade, lyckan var med mig och jag drog upp en fin harr. Fisken tillagades över elden ute i friska luften, fantastiskt gott. Ikväll blir det troligen en tidig kväll med någon trevlig bok.

Ostkaka är det godaste jag vet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: