Fest hela helgen

I helgen har ortens årliga stadsfest ägt rum, och det blev partaj både fredag och lördag med dans, uppträdanden, karuseller, disco och öl. Jag är fortfarande trött och magen har sett bättre dagar, alkoholen och maten av sämre sort har gjort sitt. Visst har det varit väldigt kul men om det är värt dagarna efter är jag fortfarande tveksam till. Detta är en av festligheterna som jag aldrig missar, mycket eftersom det är en hemvändarfest där man träffar alla gamla kompisar. Det har också varit bra väder som omväxling, värmen och solen höjer partynivån i kroppen med några snäpp.

Två dagars fest är mycket för mig, en dag är till och med tillräckligt för att min kropp ska ge upp. Jag har varit mer återhållsammare än tidigare år, men det är ändå tungt. Lite ångest kommer automatiskt så här i efterhand. Nu vill jag bara tillbaka till vardagens lugna liv, det bästa enligt mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: