Årets första pizza

Jag köper och äter nästan aldrig pizza på grund av att det inte är bra mat för mig, men vid enstaka tillfällen chansar jag. Igår bjöd jobbet på lunch som sommaravslutning inför semestern, och det blev mat på en pizzeria. Eftersom de inte har några bra alternativ så åt jag en pizza. Det är så otroligt gott, och tillsammans med en cola är det pricken över i. Visst blir jag lite orolig över att veta att det kan gå illa, men vafan, ibland är det värt besväret. Ännu har jag inte haft så stora problem med min lunch och det känns skönt. Men nästa pizza kommer att dröja, bara för att det gått bra en gång betyder inte att det kommer att göra det nästa gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: