Hur mycket fett kan jag äta?

Fet mat är något som jag inte klarar av så bra, men att veta vars gränsen går är inte alltid lätt. Enstaka dagar händer det att jag äter fetare mat och upptäcker att det går bra, då fortsätter jag att äta på samma sätt för att jag inte fått några symptom, och det är då problemen uppstår. Unnar jag mig något ordentligt fettrikt måste jag se till att hålla mig till fettsnålt ett par dagar, annars blir det för mycket. Eftersom jag opererat bort sista biten av tunntarmen har jag svårare att spjälka fettet, och blir det för mycket får jag diarré. Den senaste veckan har jag inhandlat en del mer fettrika produkter, men eftersom jag bara har ätit små mängder varje dag så har det gått bra, än så länge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: