Hård i magen

Människor med crohns brukar vanligtvis inte vara hårda i magen, men vid enstaka tillfällen har jag lyckats sätta mig i denna sits. För ett par dagar sedan var jag stenhård i magen, mycket otrevligt faktiskt. Jag kan inte förstå hur det blivit på detta vis, och vad jag ätit. Tröttheten och min dålig aptit har gjort att jag slarvat med middagarna, och istället ätit fil och smörgås. Men att detta skulle sätta stopp i hela maskineriet kan jag inte tänka mig. Jag kanske behöver äta mer fibrer, men det gäller att vara försiktig så att det inte blir förmycket, fibrer gör ju att våra känsliga tarmar får arbeta hårdare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: