Sol och bad

Jag trivs inte så bra i stekande hetta, och jag håller mig gärna i skuggan när det blir som värst. Men ljumma sommarvindar sent på kvällarna är inte fel, och jag tar mig gärna ett dopp i hav eller sjö.

Igår kväll var jag ute och fiskade med en kompis, och det blev inte så mycket napp, men helt tomhänta blev vi i alla fall inte. Det var strålande sol och riktigt skönt. Innan hemfärd blev det bad vid en intilliggande strand, och det var så uppfriskande. Snart får jag äntligen semester.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: