Midsommarafton

Just nu är jag sliten och trött även om jag tog det relativt lugnt med snapsen på midsommarafton, jag måste erkänna att jag inte är van vid att hålla igång så länge, hur som helst blev en mycket lyckad kväll. Till middag stod vi för vårt eget kött, jag hade två karrékotletter som grillades, till det fick vi potatis, sås, sallad med mera, till maten blev det också obligatorisk snaps. Jag blev fetmätt och åt säkert dubbelt så mycket som jag egentligen skulle ha behövt. Till efterrätt blev det crèmé brulée som jag aldrig kan minnas att jag ätit, det var sjukt gott med jordgubbar och kaffe. Denna kväll åt jag utan att tänka på något, det får bära eller brista. Öl och sprit blev det en del, men jag kunde sätta stopp i rätt tid. Jag var dock så mätt att jag hade problem att få ner någon extra dryck, bra tips till de som vill ta det lugnt med alkoholen.

Resten av kvällen underhölls med lekar (en del  som nästan slutade i bråk), vissa är mer tävlingsmänniskor än andra :) Vid midnatt blev det fotboll på gården, och det var hemskt roligt, särskilt när gräsmattan ligger i kant med en sjö. Natten avrundades med bastu och bad, bastun var uppe 90 grader vilket är riktigt varmt, tror det blev mer bad än bastu. Efteråt blev det hamburgare utan bröd för att fylla på igen. Vid 04:00 på morgonen kunde inte mina ögon hålla sig vaken längre så jag cyklade hem och försökte sova.

Magen har klarat sig mycket bra med tanke på allt vad jag ätit. Jag har inte heller varit ett fyllesvin utan bara varit salongsberusad. Jag har dock varit trött och lite illamående dagarna efter, tror mycket beror på att jag vänt på dygnet och sovit dåligt, samt att kosten är allt annat än vad jag är van vid, jag har ätit dåligt och sötsuget är nu ständigt närvarande. Nu gäller det att hitta tillbaka till vardagen och ställa allt till rätta innan magen och hjärnan får en kollaps.

Kött på grillen

Kött på grillen, snart i magen.

Öl och snaps

Öl och snaps.

Crème brulée

Crème brulée smakade bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: