Att ta sig ur en svacka

Att ta sig ur en svacka kan vara svårt. När jag haft en dålig period och varit tvungen att ta det lugnt en längre tid så är det ofta svårt att rycka upp sig igen. Jag blir trött av att vara trött och det blir en ond cirkel, det är samtidigt deprimerande och ångestfyllt. Det är egentligen bara att tvinga sig igång och hoppas att det fungerar, men känner jag mig riktigt dålig så gör jag självklart inte så, då är vilan behövlig. Nu har jag haft en längre tids uppehåll och bara surat och varit nere, men idag på lunchen var jag och körde ett styrkepass, jag var taggad och körde tungt med lägre repetitioner. Det gick bra och jag känner mig ganska glad faktiskt. När träningen fungerar ger det en känsla av välbehag och glädje av att ha gjort något bra. Jag känner också lust för att bli skötsammare med kosten igen, slut med att tröstäta onyttigheter. Nu är det bara att hålla gnistan vid liv och sikta framåt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: