Mer vila, mindre träning

Jag är fortfarande trött och jag har spenderat helgen i stugan igen. Ingen träning eller ansträngande aktiviteter här inte. Det var ganska länge sedan jag tränade sist och jag hoppas att energin kommer tillbaka snart, och att det inte det är någon inflammation som fått övertag. Helgen har ändå varit bra, det har varit riktigt soligt och varmt med många bad i älven. Det är ruskigt kallt i vattnet, men det är så uppfriskande. Jag har ätit onyttigt, men när jag mår dåligt så har jag svårt med aptiten, och då blir det oftast saker som är sötare och fetare. Magen har ändå klarat sig ganska bra, men nu måste jag skärpa mig innan det blir värre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: