Ätit som en skabbräv

I helgen har jag gottat mig med en hel del mindre nyttiga måltider. Som exempel en ordentlig grillning med välkryddat kött och korv, till det serverades pommes, potatissallad, såser, majskolvar, sallad, vitlöksbröd. Dagen efter avrundades helgen med en redig taco-middag, med allt vad detta innebär. Samtidigt har jag tryckt i mig skumtomtar och druckit läskeblask. Jag kan tillägga att mina smaklökar fick sig en smärre chock av välbehag, nom, nom. Nu så här mitt i veckan har kroppen gått in i väggen, jag är trött som en sovsäck och orkar ingenting. Håller sommarförkylningen på att krypa fram, eller är det bara sockerchocken som gett mig knarkabstinens.

Ps. Jag vet inte om skabbrävar äter så här, men jag tyckte bara rubriken var passande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: