En stund för mig själv

Jag har lämnat storstadslivet bakom mig ett par dagar för att ladda om. Just nu sitter jag i en stuga i ödemarken och värmer mig framför en eld, utanför strömmar älven och jag bara njuter. Att ta ledig från jobb och träning gör en gott emellanåt, kroppen och hjärnan måste få semester ibland. Tyvärr blåser det väldigt mycket just nu så det blir troligen inget fiske, det brukar annars vara den ultimata avkopplingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: