Svar på magnetröntgen

Till slut… Idag fick jag ett telefonsamtal från min doktor som ringde angående svaren från magnetröntgen. Vid övergången mellan tunn- och tjocktarm börjar en ny förträngning ta form, det är vid detta område jag tidigare opererat mig. Som tur i oturen verkar det inte vara några förträngningar längre upp i tunntarmen. Jag får hoppas att det inte blir värre så att maten kan fortsätta ta sig igenom. Jag fick också upplysning om en ny metod för att öppna förträngningar, med en ballong som det blåser upp i det förträngda området kan de utvidga tarmen igen. På detta sätt kan det öppna upp ett dåligt område utan att behöva operera. Detta har jag inte hört talas om förut men det låter intressant, hur undersökning går till har jag ingen aning om, men det får man väl ta den dag det blir aktuellt. Nu blir det ny provtagning för att se hur värdena står sig.

Annonser

4 Responses to Svar på magnetröntgen

 1. Misse skriver:

  Hej,
  Hur har det gåt med den där Vita-drycken???? Hjälper den nåt?

  • Jag och Crohns skriver:

   Jag mår ganska bra, men jag har haft en del dåliga dagar också. Eftersom jag äter andra tillskott som kan ha dålig inverkan på magen så hade det kanske varit värre om jag inte tagit Vita Biosa. Jag var inte hemskt dålig före jag började med Vita Biosa så det är svårt att se någon stor skillnad just nu, men det har inte blivit värre i alla fall.

 2. angelica skriver:

  Hur går det för dej?
  Har värdena gått ner?

  Själv verkar det vara svårt att få ett kalprotektin under 800, kanske borde prova den där vita biosa också..

  / ytterligare en 80-talist med crohns

  • Jag och Crohns skriver:

   Hej!
   Jag har tagit nya prover för ett par veckor sedan men det är så segt att få svar. När jag fått svar ska jag skriva hur det gått, det skulle vara roligt om det blivit bättre. Vita Biosan kan vara värt att prova, men jag känner inte själv någon förvandlingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: