Simhallen stänger för sommaren

Idag har jag tagit mitt sista simtag inför simhallens sommaruppehåll. Jag hade lyckan att få hela bassängen för mig själv, det är avslappnande att simma själv utan andra störande människor :) Det blev 30 minuter bröstsim i ett hyggligt temp och det gick fint, jag blev inte speciellt trött faktiskt. Det blev inget frisim idag eftersom jag inte vill avsluta med en massa kallsupar. Om det ska simmas i sommar får det bli i det stora blå, skrämmande tanke att simma där okända monster bor, vi får se hur det blir med den saken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: