Ont i ryggen

Förra veckan fick jag en låsning i ryggen när jag var på gymmet, det händer ibland när jag minst anar det. Det brukar inte vara något farligt och går oftast över på några dagar. Det som är mer jobbigt är att korsryggen blivit besvärlig igen. Antagligen av att jag suttit eller stått som en krokig gammal gubbe. Det kan också vara att jag lyft något utan att tänka på hållningen. I vintras hade jag också riktigt dåligt i korsryggen, då körde jag stretching varje kväll för att sträcka ut musklerna som är kopplade till ryggen.

Det brukar lösa sig om jag tänker på min hållning, kör lättare på gymmet, ta promenader, stretcha på kvällarna, lägger en kudde under fötterna när jag sover (lätta på svanken). Nu gäller det bara att genomföra det hela också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: