Vita Biosa

Det senaste året har jag stött på blogg- och foruminlägg där örtdrycken Vita Biosa hörs hjälpa Crohns-sjuka med sina magproblem. Jag fick även en kommentar på min blogg från Tinas magmat, som ville tipsa om Vita Biosa. En del säger sig bli symptomfria, men jag vet inte om jag vill lägga min tro till denna nivå. Jag har i alla fall köpt mig en flaska för att testa själv. Även om jag inte har haft speciellt dålig mage sista tiden kan det säkert göra nytta ändå.

Här nedanför har jag saxat från Biosas produktbeskrivning.

Vita Biosa Original är en blandning av mjölksyrebakterier och ekologiska örter. Blandningen innehåller levande bakteriekulturer som börjar att föröka sig mångfallt när den kommer i matsmältningssystemet. Samtliga bakterier tillhör livsuppbyggande mikroorganismer, som omedelbart ser till att oönskade skadliga bakterier försvinner. Detta återupprättar den biologiska balansen i tarmsystemet.

Vita Biosa


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: