Sprit och nötter

Jag fick en smärre ångestattack och var tvungen att tröstäta cashewnötter och dricka en kall välsmakande rom å cola. Jag har varit seg hela dagen och inte fått något gjort, nu blev det till slut lite onyttigheter tillsammans med en film. Tyvärr kan jag inte sluta äta när jag borde så jag misstänker att det blev några nötter för mycket, de innehåller onödigt mycket fett som kan ge magen problem.

Annonser

2 Responses to Sprit och nötter

  1. Snow skriver:

    Det går nog bra, få inte ångest innan det blir problem!!

    Men nötter är grymt fullt av kalorier, mellan 600-700/100g inte funnit något energirikare livsmedel/snacks

    • Jag och Crohns skriver:

      Ja det är sant, men det känns så onödigt att äta fler än nödvändigt :), och som du säger så är det väldigt mycket energi i nötter. För något år sedan åt jag väldigt mycket nötter utan att jag kände av det så mycket, detta år har varit sämre. Men några stycken lite då och då är bara nyttigt.Jag och Crohns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: