EAA, kreatin och koffeintabletter

Nu har jag kört igång med morgonträningen igen, det blev ett uppehåll när jag slutade med kortisonet då jag blev så sjukt trött och orkeslös, men nu är jag tillräckligt igång för att återuppta träningen som jag gjorde innan. Jag har också tagit tillfället i akt med att prova kreatin och koffeintabletter för första gången. Direkt när jag stiger upp tar jag 200mg koffein för att komma igång till träningen. Precis före och efter träningen blir det 10g EAA. 30 minuter efter träningen blir det en rejäl macka med äggvita, skinka, keso och ett glas mjölk, det landar på omkring 400 kcal. Jag tar kreatinet i samband med mackan för att det ska göra magen mindre irriterad.

Kreatin och Koffein är inte helt optimalt att ta samtidigt men jag ska utvärdera och se själv. Det mest spännande blir att se om min mage klarar av kreatin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: