Jag börjar bli piggare

I helgen som varit har jag druckit kaffe och satt mig själv i arbete för att hålla mig uppe i varv. På fredagskvällen körde jag igång med att plocka undan, dammsuga, skura, tvätta kläder, dricka kaffe. Jag hade lite svårt att sova även om jag var trött.

Lördagen började jag med att prova mina nya rullskidor, det blev en runda på 30 minuter. Det var ovant och lite vingligt men det börjar ta sig. Dagen fortsatte jag med att tvätta kläder och samtidigt göra en del underhållsarbete på kärran. Lördagskvällen har jag minnesluckor ifrån, även om jag var helt nykter.

Jag vaknade till strålande sol på söndagsmorgonen, åt frukost och tog med mig kaffekoppen ut på gården. Där städade jag bilen och smuttade på kaffet i ett långsamt söndagstempo. Innan lunch cyklade jag ner på gymmet för att köra ben och axlar. Tyvärr fick jag också en sträckning i nacken som satt sig ganska bra. Resten av dagen blev till att småpjoska med  lite allt möjligt, det finns mycket att göra om jag vill.

Jag har kommit ur den värsta tröttheten som jag hade förra veckan, jag mår heller inte lika illa. Hoppas det nu bara håller i sig. Och varför känns det som det är fredag idag, det är ju för tusan bara tisdag :/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: