Jag är mycket trött

Jag är helt slut i kroppen, och dagen har knappt börjat. Antagligen beror det på att jag har slutat äta kortison, och att det har börjat lämna kroppen. Jag har hört att det tar ett tag att få igång kroppens egna produktion av kortison efter man ätit tabletter, vilket kan leda till denna trötthet, men jag har som sagt inga bra källor för detta påstående. Min aptit är inte heller vad den varit, jag är yr i knoppen och mår illa, jag har inte speciellt mycket lust eller ork till något. Det är lite jobbigt att lämna träsket som kortisonknarkare, om det nu är det som är bekymret.

Annonser

2 Responses to Jag är mycket trött

 1. Snow skriver:

  Kämpa på!!
  Själv går jag andra månaden på Entocort, mår bra.
  Väntar på Magnetröntgen av fistelsystem, eventuellt test med Purenethal eller Remicade, är dock skeptisk, mår lite för bra egentligen för att vilja ge mig i kast med dessa mediciner i onödan så att säga.

  HAr börjat springa igen masadre runt 9 km på dryga timmen i fredags, påt igen i efm.

  • Jag och Crohns skriver:

   Jag har piggnat till lite nu under helgen och jag har mått bättre än tidigare i veckan, hoppas det håller i sig bara.

   Visst är det onödigt att äta mediciner som man inte behöver, frågan är bara vad som är onödigt och inte.

   Härligt att du kommit igång med löpningen, ett redigt pass, inte någon slöstart :) Själv är jag knäskadad fortfarande men jag kommer att göra lite andra grejer istället för att springa, kommer att skriva om det längre fram.
   Lycka till med löpningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: