Kaffeberoende

Jag har blivit kaffeberoende tack vare min nya tillfälliga arbetsplats. Efter påskhelgen ska jag tillbaka till min ordinarie arbetsplats och där det är sämre förhållanden för att dricka kaffe. Igår var jag borta över dagen och jag fick inte mitt eftermiddagskaffe, jag fick abstinens och började fantisera om en kopp kaffe som jag kunde få sörpla på. Vad är det för fel på mig! Jag trodde aldrig att jag skulle längta efter något så löjligt som en kopp kaffe. Just nu håller jag på att brygga mitt förmiddagskaffe och det ska bli så gott. Tidigare har jag under vissa perioder totalvägrat kaffe eftersom det kan ha en dålig inverkan på magen, men just nu verkar det inte göra så stor skada i alla fall. Skål på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: