Resa bort gör mig nervös

Jag har varit på en större födelsedagsbjudning i helgen, borta både lördag och söndag. Att resa bort från hemmets trygga vrå gör mig nervös. Både det att jag inte har någon kontroll på vad jag får äta, och att jag ber till gudarna att min mage håller sig lugn. Problemet är att det blir värre av att oroa sig och vara nervös. Jag försöker intala mig själv att slappna av och ta det som det kommer, men det är lättare sagt än gjort. På vägen dit blev jag väldigt åksjuk och kände mig mer trött än vanligt, jag trodde att jag höll på att bli sjuk på riktigt, härlig timing. Väl framme hade jag börjat må bättre, bara trött. Helgen gick faktiskt ganska bra och det var skoj. Maten var bra och ganska nyttigt. Hemlagad potatissallad och fläskfilé, jag hoppade över alla feta såser och jag drack nästan ingen alkohol. Till dessert var det den mest välgjorda chokladtårta jag skådat, jag smakade försiktigt på den och var nöjd med det. Det blev ganska sent på lördagskväll och sedan tidigt på söndagsmorgon. Väl hemma på söndagskväll var jag helt slut och ville bara till sängs, jag skulle verkligen behöva en ledig dag till. Men oj vad gott man sover i sin egen säng när man varit borta från den ett tag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: