Dålig i magen

Jag har nyligen fyllt år och jag har ätit en del mindre nyttiga saker. Både tårta och bakverk har jag tryggt i mig, jag har också ätit kakrester några dagar efteråt. I morse gjorde magen uppror för att straffa mig för mina synder. Jag är besviken på mig själv för att ha tillåtit mig att äta på detta vis. När jag fick smak för sötmans underbara dragningskraft kunde jag inte sluta. Nu får jag fan skärpa mig, tillbaka till disciplin! :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: