Våren är här

Det är härligt att solen börjat värma och att mörkret har försvunnit, men våren är inte bara till glädje. Min mage brukar inte må så bra under denna tid, och jag har hört att skov verkar ha en tendens att lättare bryta ut under våren. Jag minns att maj var en riktigt trist månad för mig förra året. Jag misstänkte att det var löpningen som gjorde min mage orolig, men jag vet inte om det har någon betydelse.

Är det någon annan som brukar få skov under våren, eller har ni kanske andra årstider som är extra besvärliga?

Annonser

2 Responses to Våren är här

  1. Erika Nevalainen skriver:

    Hej! Jag heter Erika och har också crohns.. Är idag 19 år med fick min diagnos strax innan jag fyllt 18! Har kollat runt en del på internet och det verkar vara vanliga med denna sjukdom än vad jag från början trodde, trist att det inte är så omtalat! Jag önskar inte ens min värsta fiende att må så som jag gjorde! I min blogg finns en kategori med endast sjukdomen om du skulle vara intresserad att läsa lite! :)

    kram

    • Jag och Crohns skriver:

      Hej! Ja, det verkar vara ganska vanligt, men man träffar sällan någon i sin närhet. Tur att internet finns så att man lättare kan få kontakt med andra. Jag ska ta en titt på din blogg, alltid intressant att läsa om andra som lever med crohns. Jag hoppas du får må bättre framöver, och lycka till med bebisen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: