Speedo boxer eller shorts?!

Idag har jag varit och simmat i mina nya Speedo boxers. Tidigare har jag simmat i shorts av den enkla anledningen att jag inte haft något annat. Det blev en stor skillnad kan jag meddela. Shorts känns som ett ankare som ligger och drar i jämförelse (om jag ska överdriva lite). Jag skulle gissa att jag kommer 150-200 meter längre på 30 minuter. Shortsen kommer nu endast att användas som haklapp under stressiga middagar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: