Jag hinner ingenting

Livet känns stressigt just nu. Det är stressigt på jobbet och jag måste jobba över lite nu och då för att hinna med. Hemma håller jag på med en ommöblering/ombyggnation som tar min tid. Jag hinner knappt äta middag, och ännu mindre skriva och filosofera på bloggen. Mitt tempo är inte nyttigt för kroppen och jag längtar tills det är klart hemma. Då behöver jag bara fundera över är vad jag ska äta och se på tv :) Det är roligt att ha något projekt som man kan ta i sitt eget tempo, det är hemskt med projekt som måste göras klart direkt.

Annonser

2 Responses to Jag hinner ingenting

  1. Snow skriver:

    JAg har byggt hus och stressat som fan sista halvåret pluss mycket på jobbet, sen fixa allt annat hämta lämna etc etc.

    Glömde jag nämna att jag va på akuten i fredag efter 16 utan problem……

    Tänk efter före , bara ett tips i all välmening

  2. Jag och Crohns skriver:

    Ja stress är något man ska försöka undvika så gått det går. Långvarig stress kan verkligen hjälpa till att göra en sjuk. Förhoppningsvis blir mitt stressande ganska kortvarigt, men tack för varningen. Hoppas du blir bättre snart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: