Varm och finnig av kortison

Jag vet inte om det är kortisonet som gör mig extra varm i ansiktet. Antagligen en kombination av stress och medicin. Idag känns det som jag är på väg att bli sjuk igen, men förhoppningsvis så är jag bara trött och överhettad. Att jag blivit lite finnig, eller snarare lite rödprickig, beror troligen på kortisonet. Det finns väl inte så mycket att göra förutom att härda ut.

Annonser

4 Responses to Varm och finnig av kortison

 1. Jag och Crohns skriver:

  Hej!

  Inte roligt med sådana besked, men det är i alla fall bra att det finns undersökningar som kan bekräfta det. Jag har själv inte fått någon tid för min röntgen ännu, det kommer troligen att dröja ett bra tag, men just nu mår jag ändå hyfsat.

  Träningen är ofta slitsam, men man känner ju sig så duktig efteråt :) Jag tror att träningen har hjälpt mig mycket, både fysiskt och psykiskt.

  Lycka till med löpningen!

 2. Snow skriver:

  Tjena
  Hur har det gått med räntgen?
  Jag magnetröntgades igå efter 12h väntan på akuten.

  Dom sprutar in kontrast i blodet. Fick besked om uppblossad Chron efter 16 år utam symptom efter operation.

  Vad du tränar bra, ska oxå komma igång med löpning igen nu efter några veckors uppehåll.

  Jobba på!!

  /Snow

 3. Qamilla skriver:

  Äter också kortison och känner igen dina symptom. Jag som aldrig har finnar har fått en massa, jämt röd om kinderna och helpluffsig samt ser ut som en alkis. Inte kul alls. Men så fick jag en högdos direkt.

  Hoppas du blir bättre snart och att kortisonets biverkningar lugnar ner sig. Lycka till.

  • Jag och Crohns skriver:

   Egentligen skulle jag bara äta kortison i 3 månader, men jag är snart uppe i dubbla tiden. Efter de första 2 månaderna hade jag inte direkt några biverkningar alls, det är nu på senare tid som det har förvärrats.

   Synd att det ska finnas biverkningar, men det är inte så mycket att göra åt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: