Pressa i längdspåret

I lördags har jag kämpat i längdspåret ännu en gång, och nu blev det lite längre. Jag tog mig i kragen och åkte 23 kilometer. Min rygg klarade sig bättre även om det gjorde lite ont. Diagonalåkningen har jag haft lite problem med de senaste gångerna, det känns som jag är kort i höft och rygg, det sträcker som tusan ibland. Denna gång stakade jag igenom hela den långa flacken på ca: 7 kilometer. Det gick bra och jag kände mig ganska stark även om jag tycke det blev drygt mot slutet. Det känns faktiskt mindre jobbigt när det är backar upp och ned, då får man ju vila ibland. När man ska åka långt handlar det mycket om att vara en tjurskalle, men glid och fäste är ju också  viktigt såklart. Men jag skulle omöjligt ha klarat denna runda när jag började i år, då var jag helt förstörd bara efter 5 kilometer. Det känns kul att det går framåt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: