Stress, träning och sötsaker

Förra veckan fick jag rycka in på en annan plats på mitt jobb, där har jag större ansvar, men det är stressigt och kräver att allt prioriteras rätt. Jag vet ännu inte hur länge jag kommer att vara placerad här, det känns både jobbigt och roligt, stress är ju inte något magen mår bra av. Även helgen har gått på fulla varv, det stora orosmolnet har varit min bil. Jag har spenderat den mesta tiden av helgen med att renovera bromsarna. Det är fruktansvärt skönt att äntligen fått det gjort, ett problem mindre att tänka på.

Helgen började jag i alla fall med att åka längdskidor. Det var strålande sol och mina skidor hade både glid och fäste. Jag åkte 18 km och det gick över förväntan, efter 13 km fick jag dock kramp i ryggen men det gick över efter lite vila i en lång utförsbacke. Det går i alla fall bättre nu än i början av året, alla framsteg är bra och jag hoppas på att ryggen kommer att bli ännu bättre längre fram.

På söndagen hann jag med ett styrkepass, och söndagar kör jag alltid axlar och ben. Jag har försiktigt tagit upp knäböj igen, jag har haft uppehåll från denna övning då jag har ont i ländryggen. Men med lätta vikter kanske det är nyttigt att köra den ändå. Good Mornings är också en benövning som tar på ryggen, även denna kör jag väldigt lätt för att få lite extra träning på ländryggen.

Min bror har fyllt år i helgen så det blev tårta och semlor på lördag och söndag. Men jag har inte känt av något speciellt i magen. Det är skönt att få äta onyttigt utan att det blir kaos i kanalerna, det gäller att inte göra det till en långvarig ovana utan att bara äta någon gång. Idag kanske det blir mer längdskidor, om jag inte bestämmer mig för att vila. Jag har kört ganska hårt men mår ändå ganska bra, och när jag känner mig bra vill jag ju fortsätta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: