Vad tiden går snabbt

Dagarna bara springer iväg och kvällarna försvinner i tomma intet. Jag hade tänkt skriva om vilka mediciner jag äter, men jag har verkligen inte haft tid. Snart är veckan slut och ännu en härlig helg är på väg. Jag hoppas innerligt att det blir strålande sol i morgon, då ska jag ta mig en längre tur på mina skidor. Idag har jag vilodag men jag har tränat alla dagar sedan i söndags, hälften styrketräning och hälften längdskidor. Jag har känt mig stark och pigg vilket är kul som omväxling.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: