Magnetröntgen

Som vanligt drog det ut på tiden men idag ringde min doktor. Mina provsvar var rätt normala förutom calprotektin-provet som visade ett förhöjt värde. Jag är fortfarande hård i magen på morgonen och det är ofta med blod. Jag har fått ställa mig i kö för att göra en magnetröntgen, men den kan de se hur tunntarmen mår, vilket inte går med koloskopi. Exakt hur det fungerar vet jag inte men det är någon typ av kontrastvätska tillsammans med röntgen. Det hörs vara lång väntetid på denna undersökning så jag får antagligen vänta ganska länge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: