En bra helg

När tiden går fort har man oftast roligt och denna helg har inte varit något undantag. Lördagen bjöd på ett fantastiskt väder med massor med sol och värme. Både längdskidor, snowboard och skoter hann jag med före middagen, men efter det var jag dödstrött. Jag tog mig en liten tupplur innan jag drog vidare för att umgås med några vänner. Vi såg Jackass 3D som var mycket underhållande, en blandning av roligt, smärtsamt och riktigt äckligt. Vad fan har dom i huvudet egentligen? Antagligen ser de pengarna som de tjänar, men de måste verkligen älska att djävlas med varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: