Äggula och äggvita

Sedan i julas har jag hoppat över alla äggulor och bara ätit äggvita. Äggulan är väldigt fet och jag hade en misstanke att den kunde vara en av orsakerna till min dåliga mage. Nu har jag inte ätit äggulor på två månader och det känns bättre, men är detta orsaken till att jag mår bättre, eller är det något annat. Hur som helst har jag börjat äta hela ägg igen och än så länge har det gått bra, gott är det också. Jag tycker det är svårt att veta vad jag tål och inte tål. Jag tror att jag alltid kommer att äta vanlig husmanskost men med vissa undantag. Varje gång jag kommer i ett skov så tänker jag börja någon specialdiet, men det gör jag ändå aldrig. Istället skär jag ned på det minst nyttigaste och äter mer lättsam mat och det brukar fungera ganska bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: