Ur balans

Nu har förkylningen börjat släppa men magen mår fortfarande inte bra. Jag går från hård till lös och det är alltid blod, det känns inte sådär jättebra just nu om jag ska vara ärlig. Jag har väntat sedan i fredags på att få boka tid för provtagning men de har telefontid först på måndag kl. 15:00, sedan är det säkert kö några dagar bara för att få ta proverna. Det är jobbigt att vänta när det känns som jag borde ha gjort det här för en vecka sedan. Idag har jag varit ute en stund och fått mig lite friskluft, vackert vårväder med mycket sol, men kylan är fortfarande kvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: