Förkyld ännu en gång

Jag kan inte tro att det är sant, men det är det. Jag är nu  förkyld ännu en gång och detta är den femte förkylningen sedan i höstas. Jag fick vara frisk i ungefär tre veckor innan det small till. Halsont, hosta och snuva, allt är som det brukar. Det började redan förra veckan, jag var fruktansvärt trött på onsdagen när jag simmade och jag vilade från träning resten av veckan. Under helgen hoppades jag att det skulle gå över, men det gjorde det inte. I början av veckan tog det fart och nu är förkylningen i full blom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: