Blod i avföringen

Den senaste veckan har inte varit så bra, jag har haft blod i avföringen vid alla toalettbesök. Det brukar gå över efter ett par dagar, men tydligen inte denna gång. Jag har ätit något sämre än vad jag brukar, men inte överdrivet dåligt. Jag också varit hård i magen vid vissa tillfällen men vad det beror på vet jag inte. Första veckorna efter koloskopin var jag hemskt strikt med vad jag åt och drack, nu har jag börjat fuska och blivit mindre försiktig. Jag går inte på toaletten så hemskt ofta, det är mest bara blodet och slemmet som oroar. Kan det vara en kombination av inflammation och hård mage? Jag ska ändra lite i kosten och sedan se om det blir bättre i veckan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: