Hamburgare

Jag kan inte ens minnas sist jag åt hamburgare, men jag tänkte fira fredagen med att göra några.

400g nötfärs 10%
En finriven lök
1,5 tsk grillkrydda
1 ägg

Blanda ihop allt, forma biffarna och stek i smör, ca 4 min på var sida.
Lite salt och peppar under stekningen.

Dressing gjorda jag av turkisk yoghurt och lite ketchup.
Sedan isbergssallad, tomat och lök.

Ganska nyttiga burgare om man jämför med annat.
Använd gärna teflonpanna och lite smör vid stekningen.

Hamburgare

Hamburgare

Advertisements

2 kommentarer till Hamburgare

  1. Tina skriver:

    Hej,
    Tips: grillkrydda innehåller MSG som INTE är bra för IBD-magar. Du kan hitta andra tips på min hemsida. Just nu är buzzword där Vita Biosa.
    Krya på dig!
    /Tina

    • Jag och Crohns skriver:

      Hejsan Tina!
      Jag tycker din sida är jättebra och informativ, jag brukar besöka den med jämna mellanrum. Vad kul att du hittat min lilla blogg också :) Jag har hört om Vita Biosa tidigare men jag har inte vågat hoppats på det. Nu verkar det som fler och fler börjar se positiva effekter av det, jag ska prova det någon gång i framtiden. Tack för dina tips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: