Dåliga knän hos sjukgymnast

Idag har jag varit hos sjukgymnasten och fått mina knän undersökta. Mitt högra knä smärtar som fan när jag springer. Orsaken till detta är att jag ibland stått på knä när jag jobbat. Styrketräning, simning och längdskidor går ganska bra utan större problem, men det gör fruktansvärt ont när jag springer. Det verkar som det är en skada på menisken på utsidan av knäet. Jag ska försöka träna på som vanligt men också lägga till träning med balansplatta för att stärka musklerna kring knäet. Blir det inte bättre på 2-3 månader så kommer jag att överväga ett ingrep i knäet. Känns drygt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: