En helg med festligheter

Idag är det måndag igen och jag känner mig ganska trött i kroppen. Helgen har varit rolig men samtidigt slitsam och ganska onyttig. Lördagen var fullspäckad med aktiviteter, längdskidor på förmiddagen, andra uteaktiviteter med korvgrillning på eftermiddagen och sedan afterski på kvällen hemma hos några kompisar. Festen på kvällen var väldigt rolig även om jag tog det lugnt, en öl och sedan var det bra, jag ville varken bli bakis eller risig i magen. Söndagen blev en slappardag förutom en timme på gymmet, ben och axlar fick sig en rejäl omgång.

Jag har blivit bjuden på mycket gott i helgen. Jag äter oftast väldigt lite om det är onyttigt, blir det förmycket av det goda mår magen inte bra. Tårta, kaffe, bullar, korv, läsk, öl är saker jag undviker så gott det går. Nu har jag haft en ganska bra period så jag vågade smaka lite av varje.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: