Dricka klorvatten

Idag har jag varit och simmat igen. Det mesta var sig likt förutom att jag drog i mig ovanligt mycket vatten. Jag försöker febrilt att få ordning på andningen, då och då tar jag mig en klunk välsmakande klorvatten med härlig hudavlagring och urin. Jag har fått ordentligt ont i magen, känner mig uppsvälld som en ballong. Antagligen pyser luften ut, men det är tydligen inte så nyttigt att få i sig allt förmycket klorvatten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: