Kycklingwraps

Ikväll är jag trött och less, jag känner inte för att göra så mycket. Middagen har jag dragit ut på och jag fick gräva längst in i frysen efter något ätbart. Det blev kycklingwraps (tortillabröd, broccoli, kyckling och turkisk yoghurt.). Det är inte det godaste jag ätit, men det är i alla fall mat.

Det droppar yoghurt på tröjan men jag orkar inte bry mig, låt det rinna. Väntar in en ny dag och hoppas på något bättre.

Kycklingwraps

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: