Kycklingwraps

Ikväll är jag trött och less, jag känner inte för att göra så mycket. Middagen har jag dragit ut på och jag fick gräva längst in i frysen efter något ätbart. Det blev kycklingwraps (tortillabröd, broccoli, kyckling och turkisk yoghurt.). Det är inte det godaste jag ätit, men det är i alla fall mat.

Det droppar yoghurt på tröjan men jag orkar inte bry mig, låt det rinna. Väntar in en ny dag och hoppas på något bättre.

Kycklingwraps

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: