Biff och klyftpotatis

Jag tycker att klyftpotatis är bland de godaste man kan göra med potatis. Jag kastade in en långpanna med råa potatisklyftor och hela morötter i ugnen, lite olja i pannan så att det inte bränner fast. Kryddas med salt och peppar, ca: 20 min i 200-225 grader, kom ihåg att röra om lite då och då. Eftersom jag inte hade några ingredienser till biffarna så blev det bara nötfärs, salt och peppar. Stekte dem tills de fick en yta, sedan in i ugn tills de blev genomstekta. Keso fick agera sås. Steker man maten för hårt kan det bli ajaj i magen, så bränn inte på för hårt. Gott, fettsnålt och enkelt, men biffarna behöver lite jobb till nästa gång.

Biff och klyftpotatis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: