Längdskidor lite längre

På fredagkväll gjorde jag en mer seriös vallning av längdskidorna, denna gång vallade jag hemma i mitt lilla kök. Det känns skönt att få göra förberedelserna dagen före så att jag bara behöver tänka på åkningen.

På lördag förmiddag efter frukosten gick jag upp till längdspåret och valde rundan på en mil. Det var bra temperatur, solen sken och spåren var jättebra, oj vad skönt det är att vara ute när det är sådant väder. Allt gick jättebra förutom att jag får ont i ländryggen. Efter ungefär  fem kilometer börjar det bränna i nedre delen av ryggen. Det sägs bero på stakningen och att man kan ha svag mage och rygg, och/eller att man är styv i vissa muskler och behöver få mer rörlighet. Ryggen är något jag ska ta tag i och hoppas att den går att ordna till.

Valla skidorna

Valla skidorna

Annonser

2 Responses to Längdskidor lite längre

  1. Erik skriver:

    Har du köpt den vallningsprofilen eller har du tillverkat den själv?

  2. Jag och Crohns skriver:

    Jag har faktiskt snott denna från min far. Jag gissar att den är köpt, men det är säkert massvis med år sedan. Det ska nog inte vara så komplicerat att göra en själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: