Simträning

Det var länge sedan jag  sist var och simmade, men idag körde jag igång igen. Jag tog mig mod och frågade en duktig simmare som jobbar i simhallen om råd och tips på min simning. Jag fick höra att jag skulle jobba mer med benen och att jag måste ta luft snabbare. Det gick genast mycket snabbare men problemet är att jag får senadrag/kramp i vaderna när jag tar i ordentligt. Att få allting att stämma med frisim är svårt, tekniken kommer väl till slut om jag bara simmar på. För att få bort mina krampanfall ska jag börja stretcha en gång om dagen. Jag är styv som en pinne och kan verkligen behöva lite mer rörlighet :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: