Snowboard

Jag tog min trötta kropp till backen ikväll för att åka snowboard. Det har snöat mycket den sista tiden och backen är i prima skick. Hela backen var nypistad och det var mycket puder på sidorna av nedfarterna. Efter några åk hade tröttheten blåst bort och det blev riktigt njutbart. Det har inte byggts några jättehopp ännu, bara några mindre platåhopp som man kan leka med. Men det kanske är lika bra att inte ta i för mycket, jag börjar ju bli gammal i dessa sammanhang. Hur som helst var det skönt att få komma ut i friska luften och när det är så bra förhållanden är det väldigt kul att åka bräda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: